<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=997450538513354&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Siirry sisältöön
vp-hero-testi

Omakotitalon viemärisaneeraus

Onko talosi yli 30 vuotta vanha? Nyt on oikea aika tarkistaa viemärien kunto!

Tarjoamme omakotitaloihin kiinteähintaisen sukituspalvelun avaimet käteen -periaatteella, joka suojaa viemärisi vuodoilta jopa 50 vuodeksi ja sisältää kattavan 25 vuoden takuun.

Tilaa ilmainen viemärikuvaus
vp-etusivu-3

Onko aika uudistaa kotisi viemärit?

Kodin viemäriverkosto on olennainen osa arkea, mutta ajan myötä se voi kaivata huolenpitoa.

Jos viemärit tukkeutuvat helposti tai huomaat outoja hajuja, on hyvä hetki miettiä viemäreiden tilaa. Me tarjoamme kattavan viemärikartoituksen, jolla varmistamme, että kaikki on kunnossa – ja jos parannuksia tarvitaan, sukitus on nopea ja vaivaton tapa hoitaa asia kuntoon.

vp-etusivu-4

Miksi viemärien uusiminen kannattaa?

Sukittamalla viemärisi voit pidentää niiden käyttöikää jopa 50 vuodella!

Tämä moderni menetelmä tekee viemäreistä kuin uudet ilman raskaita kaivuutöitä. Se on kestävä ja huoleton ratkaisu, joka antaa mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin.

Mietitkö, ovatko kotisi viemärit kunnossa?

Jos talosi putket ovat yli 30 vuotta vanhat, viemärit tukkeutuvat helposti tai niistä leviää epämiellyttäviä hajuja, nyt on hyvä aika tarkistaa tilanne.

Tarjoamme ilmaisen viemärijärjestelmän kuntoarvioinnin, jonka avulla saat selkeän käsityksen viemäriesi kunnosta ja tarvittaessa suunnitelman niiden uudistamiseksi. Tämä on helppo ja turvallinen tapa varmistaa kotisi toimivuus ja mielenrauha tuleviksi vuosiksi.

Tilaa maksuton viemärikuvaus – varmistetaan yhdessä, että kotisi viemärit ovat kunnossa!

Varaa aika

Täysi mielenrauha viemäriremontillesi

Meidän kanssamme olet turvassa.

Annamme jokaiselle työllemme 100 % tyytyväisyystakuun ja pitkän 25 vuoden takuun. Tämä tarkoittaa, että seisomme vahvasti työmme takana – ja sinä voit luottaa siihen.

Ammattitaitoa ja luotettavuutta

Valitsemalla meidät, saat enemmän kuin pelkän remontin.

Korjaamme mahdolliset virheet ilman lisäkustannuksia ja kerromme sinulle kaikista löydöksistä avoimesti. Pidämme kiinni kiinteästä hinnasta, vaikka työ vaatisi odotettua enemmän.

Laadukas remontti, joka kestää

Meille laatu on ykkösasia.

Panostamme työn laatuun, emmekä tingi siitä nopeuden tai kustannusten vuoksi. Tavoitteemme on ansaita luottamuksesi ja varmistaa, että kotisi viemäröinti toimii moitteettomasti vuosikymmeniksi eteenpäin.

1500 +

Valmistunutta kohdetta

100 +

Työntekijää

8

Maakuntaa

2020

Perustettu

Aito_herachoiphotos_-1017

Teemme remontit niin kuin tekisimme ne itsellemme

Kokemuksemme ovat opettaneet meille, että suomalaiset ansaitsevat parempaa. Siksi Aito Viemäripalvelut panostaa viemärisukituksiin samalla huolellisuudella, kuin tekisimme niitä omille perheillemme.

Meille asiakas on ihminen, ja tavoitteemme on aina 100 % tyytyväisyys. Saat kotisi viemärijärjestelmän päivitettyä huolella ja tarkkuudella, joka näkyy pitkään.

Tutustu meihin lisää

Päivitä kotisi viemärit ilman taloudellista huolta

Meiltä saat kiinteän hinnan ja joustavat rahoitusratkaisut, jotka tekevät viemäriremontistasi taloudellisesti hallittavan ja stressittömän. Voit valita maksutavan, joka parhaiten sopii omaan talouteesi – olipa se kertasuoritus tai joustavat kuukausierät. 

Lisäksi voit hyödyntää kotitalousvähennyksen, jonka avulla voit merkittävästi pienentää remontin kokonaiskustannuksia. Tämä yhdistelmä tekee viemäriremontista paitsi mahdollisen, myös järkevän investoinnin kotisi tulevaisuuteen.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee kaikilla alueilla samasta puhelinnumerosta ja lomakkeen kautta lähetetyt viestit välittyvät Espoon toimiston kautta toimipisteillemme ympäri Suomea.

9.00 - 16.00